Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Muncii: Prin noul Cod fiscal se vor putea crea 500.000 de locuri de muncă în cinci ani

Ministrul Muncii: Prin noul Cod fiscal se vor putea crea 500.000 de locuri de muncă în cinci ani

Ministrul Muncii: Prin noul Cod fiscal se vor putea crea 500.000 de locuri de muncă în cinci ani
de S.T.    |    20 Mar 2015   •   15:07

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, consideră că noul Codul fiscal este un instrument prin care se vor putea crea cel puţin 500.000 de locuri de muncă în următorii cinci ani, informează Agerpres.

"PSD şi-a asumat două misiuni fundamentale-crearea de locuri de muncă şi combaterea sărăciei. Noul Codul fiscal e un instrument prin care se vor putea crea cel puţin 500.000 de locuri de muncă în următorii cinci ani în România şi care va conduce la reducerea inegalităţilor din societate. Dacă vorbim de Codul fiscal şi vorbim de reducerea TVA, ea se aplică pentru toată lumea, dar va ajuta mai mult categoriile care au venituri mici-pensionarii, familiile tinere, şomerii. În momentul în care am gândit Codul fiscal am luat în calcul, prima oară, la aceste categorii de persoane", a afirmat, vineri, vicepreşedintele PSD Rovana Plumb.

Potrivit ei, noul Cod fiscal, care va fi adoptat de Guvern săptămâna viitoare, include scutirea de impozite şi taxe pentru clădirile în care îşi desfăşoară activitatea grădiniţele şi creşele", propunere făcută de Organizaţia de femei social-democrate.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close