Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Numai românii sunt infractori? Ăia care fac busines cu românii corupţi sunt imaculaţi

Mircea Badea: Numai românii sunt infractori? Ăia care fac busines cu românii corupţi sunt imaculaţi

Mircea Badea: Numai românii sunt infractori? Ăia care fac busines cu românii corupţi sunt imaculaţi
05 Mar 2015   •   00:49

"În România numai românii fac infracţiuni? Este o întrebare pe care voiam să o rostesc de mult", a declarat Mircea Badea în legătură cu avalanşa de arestări care a avut loc în ultima perioadă în România.

După ce DNA a "îndrăznit" în sfârşit să aducă în arestul poliţiei şi oameni politici care până acum erau protejaţi de un regim care a controlat România timp de 10 ani, acum a venit timpul ca şi alţi adversari politici de-ai fostului preşedinte să ajungă după gratii.

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare a fondatorului PP-DD, şi interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close