Antena 3 CNN Actualitate Misterul viralului cu Van Damme care face sfoara pe două TIR-uri mergând, explicat de Mircea Badea

Misterul viralului cu Van Damme care face sfoara pe două TIR-uri mergând, explicat de Mircea Badea

Misterul viralului cu Van Damme care face sfoara pe două TIR-uri mergând, explicat de Mircea Badea
de M.Z.    |    18 Noi 2013   •   09:03
Misterul viralului cu Van Damme care face sfoara pe două TIR-uri aflate în mers a fost dezlegat şi explicat de Mircea Badea, la Antena 3.
 
"El e călare pe două TIR-uri, ele dau cu spatele, la un moment dat pleacă TIR-urile, el rămâne în sfoară şi TIR-urile merg mai departe cu el în sfoară pe ambele TIR-uri. (...) M-am documentat, ştiu cum au făcut treaba aia", a spus Mircea Badea, duminică, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.
 
De asemenea, Badea a precizat că filmuleţul este nu este trucat.
 
"Spotul e pe bune. Nimic din ceea ce aţi văzut nu este trucaj. TIR-urile mergeau cu spatele, el (Jean-Claude Van Damme - n.r.) stătea pe TIR-uri şi când au plecat TIR-urile, el a ajuns în sfoară. (...) 
 
Întrebare. Cum? Pe oglinzile de la TIR-uri i-au pus nişte platforme, tocmai ca să fie fix, să nu-i plece picioarele, şoferii care conduceau TIR-urile sunt Dumnezeu pe pământ şi mai era ancorat pentru siguranţă de nişte cabluri într-un elicopter. 
 
În cazul în care se dezechilibra şi pica, rămânea suspendat în cabluri, că doar nu riscau că pice Van Damme sub roţile de la TIR", a explicat Mircea Badea.
 
Realizatorul emisiunii În gura presei a mai spus că, pentru filmarea acestui clip, protagoniştii "au repetat trei zile şi au tras o dată".


Totodată, Mircea Badea a demonstrat, în direct la Antena 3, că poate să facă sfoara mai bine ca Van Damme, în viralul care circulă în aceste zile pe internet. 

Spre deosebire de filmuleţul în care actorul Jean-Claude Van Damme apare "călare" pe două TIR-uri făcând sfoara, Mircea Badea s-a folosit de două scaune.
 
Badea a făcut demonstraţia duminică seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3, după ce spune că a fost provocat de prietenii virtuali.
 
"Am tot fost provocat pe net, cică . Să stai sfoară e destul de simplu. Vedeţi?", a spus Badea, făcând sfoara pe două scaune din studioul emisiunii.


 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close