Antena 3 CNN Actualitate O echipă de jurnalişti de la Antena 3, atacată de fratele secret al Elenei Udrea

O echipă de jurnalişti de la Antena 3, atacată de fratele secret al Elenei Udrea

O echipă de jurnalişti de la Antena 3, atacată de fratele secret al Elenei Udrea
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    18 Aug 2011   •   10:51

O echipă de jurnalişti de la Antena 3 a fost atacată şi înjurată, joi dimineaţă, de fratele unui controversat om politic de la putere. Este vorba despre fratele secret al Elenei Udrea, Adrian Valentin Udrea. Imagini şi informaţii în exclusivitate despre fratele necunoscut al unui ministru, la Antena 3.

 


Ziaristul Adriana Duţulescu, şeful secţiei Politic de la Antena 3, a spus joi, că cel care a aflat de fratele ministrului Turismului, Elena Udrea, este colegul ei, jurnalistul Ionuţ Cristache.

"Acesta a aflat de fratele demnitarului atunci când a făcut un reportaj în Suceava, acolo unde au trăit bunicii materni ai Elenei Udrea. Nici colegii de partid nu ştiau despre existenţa acestui frate al lui Udrea", a spus Duţulescu.

De asemenea, aceasta a mai ţinut să menţioneze că "fratele Elenei Udrea are un comportament ciudat, nu are job, e şofer al soţiei sale, Cristina Udrea. Cei doi pleacă în fiecare dimineaţă de acasă, se opresc la cabinetul de parlamentar al Elenei Udrea şi, apoi, el se întoarce acasă", a mai menţionat Adriana Duţulescu.

Ziarista a mai spus că pe site-ul PDL sector 6, apar fotografii cu Elena Udrea şi cumnata sa, Cristina Udrea. În plus, şi la avizierul PDL sector 6, apare numele Cristinei Udrea, care este menţionată secretar executiv al organizaţiei PDL sector 6.

"O doamnă de acolo i-a spus colegului meu, Ionuţ Cristache, că Udrea Cristina este şi consilier al Elenei Udrea", a menţionat Adriana Duţulescu.

Potrivit acesteia, Adrian Udrea a fost găsit în cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, acolo unde ministrul Udrea este deputat.

Duţulescu a mai adăugat că fratele Elenei Udrea nu are un serviciu şi conduce o maşină destul de scumpă, a avut împreună cu soţia o firmă de comerţ pe care au desfiinţat-o în 2008, iar acum au o firmă pe numele fetelor soţiei, care a mai fost căsătorită - Oana şi Mădălina. Firma de IT are o cifră de afaceri de 6.000 de lei şi pierderi de 9.000 de lei, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Ziariştii au încercat să obţină o declaraţie de la fratele ministrului Udrea, Adrian Valentin Udrea, dar acesta i-a înjurat. Antena 3 a încercat să ia o reacţie şi de la ministrul Elena Udrea, însă nu a reuşit. Doar Cristina Udrea a vorbit cu presa.

"Nu cred că are vreo legătură cariera mea din politică cu Elena Udrea", a declarat Cristina Udre, cumnata ministrului Turismului.

Într-o postare pe blogul personal, ministrul Elena Udrea acuză postul Antena 3 că-i hărţuieşte familia.

"De două săptămâni, subordonaţii dumneavoastră îmi hărţuiesc rudele, până şi pe cele mai îndepărtate, fapte pe care le calific drept degradante şi care depăşesc limita bunului simţ. (...) Vă cer imperativ să încetaţi urmărirea, intimidarea şi provocarea familiei mele", scrie Udrea pe blogul său.

Invitat în studioul Antenei 3, jurnalistul Adrian Ursu a spus, joi, că postarea de pe blog a Elenei Udrea face parte din strategia acesteia de a poza în victimă şi de a minimaliza lucrurile, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul episodului cu rochia înstelată.

×
Subiecte în articol: jurnalisti Antena 3
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close