Antena 3 CNN Actualitate O şoferiţă începătoare accidentat un copil pe trecerea de pietoni şi apoi a plecat. Cum au găsit-o poliţiştii

O şoferiţă începătoare accidentat un copil pe trecerea de pietoni şi apoi a plecat. Cum au găsit-o poliţiştii

O şoferiţă începătoare accidentat un copil pe trecerea de pietoni şi apoi a plecat. Cum au găsit-o poliţiştii
05 Mai 2015   •   22:01

O şoferiţă începătoare a dat peste un copil pe trecerea de pietoni după care a fugit de la locul accidentului. Băiatul de 9 ani s-a dus acasă, iar apoi a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral minor şi contuzie la un cot. Şoferiţa de 42 de ani a fost găsită de poliţisti cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate pe domeniul public.

Şoferiţa, în vârstă de 42 de ani, a virat la dreapta şi nu a acordat prioritate unui copil în vârstă de nouă ani, care traversa strada pe culoarea verde a semaforului electric, accidentându-l, după care a părăsit locul accidentului. Surse din Poliţia locală spun că femeia şi-a obţinut permisul de conducere în urmă cu mai puţin de două luni, iar maşina pe care o conducea are numere de înmatriculare provizorii.

Ea este în prezent cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. În municipiul Râmnicu Vâlcea, sunt amplasate 125 de camere de supraveghere, o parte dintre acestea fiind cumpărate în cadrul unui proiect pe fonduri europene.
 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close