Antena 3 CNN Actualitate O turistă, rănită grav la cap şi la faţă după ce a căzut de pe un ATV

O turistă, rănită grav la cap şi la faţă după ce a căzut de pe un ATV

O turistă, rănită grav la cap şi la faţă după ce a căzut de pe un ATV
Sursa foto: Foto: filerspowersports.org
23 Sep 2012   •   20:47

O turistă în vârstă de 32 de ani, din judeţul Argeş, a fost transportată, duminică seară, la Spitalul Orăşenesc din Sinaia, după ce a căzut de pe un ATV în apropierea schitului Peştera Ialomicioarei, din Masivul Bucegi, şi s-a rănit grav la cap şi la faţă, informează Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, femeia a intrat în stare de şoc şi avea hemoragie masivă după ce a suferit o fractură de mandibulă şi leziuni la nas.
   
Incidentul a avut loc în partea dâmboviţeană a Masivului Bucegi, în apropierea schitului Peştera Ialomicioarei.
   
"La faţa locului au intervenit imediat după accident jandarmii montani de la postul Peştera şi salvamontiştii dâmboviţeni, care au acrdat primul ajutor medical femeii de 32 de ani, din comuna Bogaţi, judeţul Argeş, care a căzut de pe ATV în zona Schitului Peştera Ialomicioarei. A fost transportată cu o maşină a Jandarmeriei până la platoul Bolboci, iar de aici a fost preluată de salvarea de la Staţia de Ambulanţă Fieni, care a transportat-o de urgenţă la spitalul din Sinaia", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, lt Ciprian Vătăşelu.

Turista a fost internată la Spitalul Orăşenesc din Sinaia, medicii confirmând că femeia este în stare stabilă.

×
Subiecte în articol: Sinaia Masivul Bucegi
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close