Antena 3 CNN Actualitate Pereţii apartamentelor erau fierbinţi. Oamenii au ieşit în miez de noapte în parcuri şi la ştranduri să se răcorească

Pereţii apartamentelor erau fierbinţi. Oamenii au ieşit în miez de noapte în parcuri şi la ştranduri să se răcorească

Pereţii apartamentelor erau fierbinţi. Oamenii au ieşit în miez de noapte în parcuri şi la ştranduri să se răcorească
de O.P.    |    07 Aug 2012   •   06:01

Temperaturile extreme din timpul zilei au transformat locuinţele oamenilor în adevarate cuptoare. După o zi toridă, cu 42 de grade la umbră, romanii au căutat o oază de răcoare.

Parcurile, terasele şi ştrandurile au fost principalele puncte de atracţie. Cei mai norocoşi, însă, s-au bucurat de o baie nocturnă în mare.

Bucureştenii au avut de îndurat azi-noapte temperaturi care au depăşit 30 de grade Celsius.

Gorjenii care nu au mai suportat căldura din casă au ieşit în parc la plimbare.

La malul mării, căldura a fost mult mai uşor de suportat.  Alţii s-au mulţumit cu o plimbare prin staţiune şi cu o băutură răcoritoare la terasă.

Din păcate, nu toţi românii se bucură de vară. La Oraviţa, din cauza secetei s-a trecut la restricţii în consumul de apă. E primul oraş din Caraş-Severin unde se întâmplă asta.

E vorba de reţeaua publică de alimentare cu apa care deserveşte aproximativ 20.000 de oameni. Oamenii primesc apă cu porţia, doar câteva ore pe zi, după program. În plus, este complet interzis stropitul ori spălatul maşinilor.

×
Subiecte în articol: canicula căldură
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close