Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Piteşti, Tudor Pendiuc, a fost reţinut de DNA

Primarul din Piteşti, Tudor Pendiuc, a fost reţinut de DNA

Primarul din Piteşti, Tudor Pendiuc, a fost reţinut de DNA
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Noi 2014   •   21:30
UPDATE - Primarul Piteştiului Tudor Pendiuc a fost reţinut, joi, de procurorii DNA. El este cercetat pentru fapte de corupţie privind acordarea unor contracte de achiziţii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro.

UPDATE - Omul de afaceri piteştean Valentin Vişoiu, care controlează grupul de firme Conarg, a fost reţinut de procurorii DNA în dosarul de corupţie al primarului Piteştiului, Tudor Pendiuc.

UPDATE - Fiica primarului Piteştiului Tudor Pendiuc, Ema, a fost reţinută, joi, de procurorii DNA, în dosarul în care tatăl ei este cercetat pentru fapte de corupţie privind acordarea unor contracte de achiziţii publice. Primarul este audiat în continuare la DNA.

UPDATE - Primarul din Piteşti, Tudor Pendiuc, a fost adus în urmă cu puţin timp la DNA.

UPDATE - Partenerul ginerelui preşedintelui Băsescu a fost adus la DNA cu mascaţii. Valentin Vişoiu a fost adus la DNA, într-un dosar privind şpăgi uriaşe legate de transportul public în Piteşti.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) arată, într-un comunicat de presă, că procurorii fac 18 percheziţii în Bucureşti, Piteşti şi localităţile învecinate acestora, dintre care una este sediul unei instituţii publice, iar restul la societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane.

Pendiuc ar fi încheiat un contract cu o firmă pentru modernizarea mijloacelor de transport în comun. Firma respectiva a cumparat 80 de autobuze de la o alta firma si i-ar fi dat primarului un milion de euro mita ca sa inchida ochii 
 
Valoarea contractelor a fost de 56 de milioane de lei.
 

×
Subiecte în articol: perchezitii DNA autobuze
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close