Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Procurorii au aşteptat să plece Băsescu de la Cotroceni şi acum, curajoşi, cer arestarea lui Videanu

Radu Tudor: Procurorii au aşteptat să plece Băsescu de la Cotroceni şi acum, curajoşi, cer arestarea lui Videanu

Radu Tudor: Procurorii au aşteptat să plece Băsescu de la Cotroceni şi acum, curajoşi, cer arestarea lui Videanu
30 Ian 2015   •   16:48
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a explicat că i se pare ciudat comportamentul procurorilor, în contextul în care de 10 ani de zile nu au făcut nimic în legătură cu Videanu şi acum, după ce Traian Băsescu a plecat de la Cotroceni, justiţia îşi face simţită prezenţa.
 
"Mie mi se pare o discrepanţă în comportamentul procurorilor. Timp de 10 ani nu au făcut nimic în legătură cu Adriean Videanu şi brusc vor arest pe 30 de zile. Este o trecere cam bruscă. Dosarul acesta, timp de 10 ani, nu putea fi instrumentat, probat, pentru a fi trimis în instanţă? Nu mi se pare în regulă. Nu s-au sesizat la toate dezvăluirile noastre şi acum s-au sesizat la vorbele unor oameni. Cer arestări pe bandă rulantă, în condiţiile în care noi nu ştim dacă există probe sau nu."
 
Radu Tudor a adăugat că şi-ar fi dorit să îl vadă pe Videanu trimis în judecată de ceva timp şi acum să fi fost vorba despre condamnare, în condiţiile în care Antena 3 a făcut nenumărate dezvăluiri de-a lungul timpului despre problemele în care sunt implicaţi oameni precum Videanu.
 
"În cazul Videanu, eu mi-aş fi dorit să fie trimis în judecată de mult, cu probe, cu condamnare, să ne aflăm acum la momentul sentinţei. Mie nu mi se pare în regulă, mi se pare că se tot face o procedură judiciară cu "hei-rup". Brusc şi dintr-o dată, Videanu e infractor. Bogăţia afişată de acest personaj are legătură cu contractele cu statul, cum a fost favorizat să primească cel mai important producător de marmură din România. Trebuia să fie documentat până acum acest lucru, dar DNA nu s-a ocupat deloc de oamenii lui Băsescu. Au aşteptat să plece Traian Băsescu de la Cotroceni şi acum cer, cu foarte mult curaj, arestarea acestora."
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close