Antena 3 CNN Actualitate Răpire anunţată la 112. O tânără din Salonta ar fi fost urcată cu forţa într-o maşină cu numere de Polonia

Răpire anunţată la 112. O tânără din Salonta ar fi fost urcată cu forţa într-o maşină cu numere de Polonia

Răpire anunţată la 112. O tânără din Salonta ar fi fost urcată cu forţa într-o maşină cu numere de Polonia
Sursa foto: Foto: Mediafax
31 Oct 2012   •   18:11

Poliţiştii bihoreni verifică, miercuri, o sesizare făcută de o tânără din Salonta, potrivit căreia o altă fată ar fi fost răpită de pe o stradă din oraş, surse judiciare afirmând că ambele fete sunt prostituate şi că a doua din ele ar fi fost urcată cu forţa într-o maşină cu numere de Polonia.
   
"Am primit o sesizare la ora 13.00 privind dispariţia unei tinere de 20 de ani, aflată pe o stradă din Salonta, în zona Pieţei Obor. Se fac verificări la locul din care s-a reclamat răpirea şi s-au dispus filtre pe toate drumurile din judeţ, şi nu numai", a declarat comisarul şef Ioan Brîndaş, adjunctul şefului Poliţiei Bihor, citat de Mediafax.
   
El a afirmat că tânăra este căutată acum şi în judeţele limitrofe.
   
"S-au dispus filtre şi în judeţele limitrofe", a spus Brîndaş.
   
Potrivit unor surse judiciare, sesizarea a fost făcută de o prietenă a tinerei, la numărul unic de urgenţă 112, aceasta susţinând că fata ar fi fost luată cu forţa de şoferul unui autoturism BMW de culoare închisă, cu număr de Polonia.
   
Aceleaşi surse spun că tânăra dispărută şi cea care a făcut sesizarea sunt prostituate, iar singurul indiciu pe care reclamanta l-a putut da despre colega ei este că o cheamă Andreea şi are 20 de ani.
   
Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, pentru a vedea dacă sesizarea se confirmă sau dacă fata a plecat de bunăvoie.



×
Subiecte în articol: rapire Bihor
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close