Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cel mai controversat caz din România. "Patru oameni au văzut-o pe Elodia"

Răsturnare de situaţie în cel mai controversat caz din România. "Patru oameni au văzut-o pe Elodia"

Răsturnare de situaţie în cel mai controversat caz din România. "Patru oameni au văzut-o pe Elodia"
de O.P.    |    28 Ian 2013   •   06:18
4 martori noi au apărut in dosarul Elodiei. Aceste persoane sustin că ar fi vazut-o pe avocata Elodia Ghinescu, DUPĂ momentul dispariţiei acesteia, în toamna anului 2007.

 Cristian Cioacă este şi el convins că fosta soţie trăieşte. Avocata Elodiei sustine, insa, că martorii găsiţi de Cioacă nu au credibilitate şi că este foarte posibil ca aceştia să o fi confundat pe Elodia.

Aparatorii lui Cioaca spun că Elodia ar fi plecat din tara cu o alta persoana inca din 2007. Au şi 4 martori care susţin această ipoteză.

"Avem marturie care a reusit sa ne confirme data si zborul prin care elodia a iesit din tara, insotita. Nu putem sa facem verificări pentru ca baza date aeroportului sau a compania transportului aerian nu mai detin aceste date", a declarat avocata lui Cristian Cioacă.  Avocata Elodiei desfiinteaza insa credibilitatea martorilor gasiti de Cioaca.

Cristian Cioaca este convins, de altfel, ca Elodia traieste si ca se ascunde printre maici. Fostul politist a cerut Patriarhiei Romane sa-i caute fosta sotie la toate manastirile si schiturile din tara. Elodia este insa, in continuare, de negasit.

Misterul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu pare aproape de final. Asta insa, dupa mai bine de 5 ani de cercetari.

×
Subiecte în articol: Elodia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close