Antena 3 CNN Actualitate Rudele victimelor asasinatului de la Perla, despăgubite numai pe hârtie

Rudele victimelor asasinatului de la Perla, despăgubite numai pe hârtie

Rudele victimelor asasinatului de la Perla, despăgubite numai pe hârtie
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    02 Iun 2015   •   09:35

Rudele victimelor de la coaforul Perla au şanse tot mai mici să primească vreun ban de la Gheorghe Vlădan. Pentru a-şi salva jumătate din avere, acesta a divorţat de soţia lui moartă. În acest moment, 50% din bunurile familiei sunt puse la adăpost de fiul criminalului.  

 
Despăgubirile pentru victimele de la coaforul Perla sunt doar pe hârtie. În realitate, familia casierei împuşcate nu a primit încă niciun ban, iar perspectivele nu sunt bune. 
 
La începutul lui 2012, Felicia Vlădan depusese în instanţă acţiunea de divorţ. Nu a apucat să se separe de soţul său, care i-a curmat viaţa. Dar fiul lor, Bogdan, a continuat divorţul după moartea mamei lui. Odată cu divorţul şi partajul.
 
Acum, doar jumătate din avere mai rămâne de executat - jumătate din terenuri, din maşină şi din casa în care au locuit soţii Vlădan.
 
Cornel Bendre şi fiica lui ar trebui să primească 300.000 de lei pentru moartea casierei Mariana. Despăgubiri trebuie să primească însă şi Bogdan Vlădan. Şi el şi-a dat în judecată tatăl pentru că i-a ucis mama. 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Vladan avere
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close