Antena 3 CNN Actualitate Ruxandra Dragomir dă din celula Elenei Udrea. Ce face protejata lui Băsescu în timpul liber

Ruxandra Dragomir dă din celula Elenei Udrea. Ce face protejata lui Băsescu în timpul liber

Ruxandra Dragomir dă din celula Elenei Udrea. Ce face protejata lui Băsescu în timpul liber
17 Apr 2015   •   14:17

După obişnuita vizită de vineri, prietena Elenei Udrea a vorbit despre ceea ce face protejata lui Băsescu în celulă: "citeşte mult, scrie scrisori pe care urmează să le trimită, face sport şi arată foarte bine" a declarat Ruxandra Dragomir. Tot la ieşire a declarat că este ultima dată când o vizitează pe Elena Udrea fiindcă aceasta nu ar mai trebui să rămână încarcerată întrucât nu este un pericol public.

"Speră din tot sufletul să iasă, pentru că, eu v-am spus, o consider nevinovată. Elena nu a cerut judecătorilor să o considere nevinovată, decât atunci când se va discuta pe fond, doar a cerut această măsură mai blândă, şi anume cea a arestului la domiciliu, care mi se pare firească" a mai spus Ruxandra Dragomir.

Fostul ministru Elena Udrea este în arest din 25 februarie, în dosarul "Gala Bute", în care este urmărită penal pentru abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close