Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Merită Băsescu să-şi încheie mandatul? Mircea Geoană: Ar fi meritat să nu-l apuce pe al doilea

Sinteza Zilei. Merită Băsescu să-şi încheie mandatul? Mircea Geoană: Ar fi meritat să nu-l apuce pe al doilea

Sinteza Zilei. Merită Băsescu să-şi încheie mandatul? Mircea Geoană: Ar fi meritat să nu-l apuce pe al doilea
23 Mar 2014   •   22:32

Mihai Gâdea a prezentat în ediţia de duminică seară a emisiunii Sinteza Zilei motivele pentru care consideră că Traian Băsescu nu ar merita să-şi încheie mandatul şi cazul preşedintelui Cehiei Vaclav Klaus, pe care populaţia cehă l-a demis cu puţin timp înainte de încheierea mandatului.

Vaclav Klaus a fost pus sub acuzare pentru înaltă trădare, fiindcă nu a semat tratate importante pentru interesul naţional şi pentru că şi-a protejat clientela.

O înregistrare care demonstrează cum Traian Băsescu a încălcat Constituţia României, prin susţinerea unui partid politic, a fost difuzată în emisiunea Sinteza Zilei.

În acest weekend, Traian Băsescu a mai declarat că Vladimir Putin se uită cu jind la gurile Dunării, în condiţiile în care el însuşi a făcut lucruri ce pot fi considerate o trădare naţională, precum cedarea tezaurului ruşilor şi introducerea Gazprom în UE prin intermediul familiei sale.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Guvernul taie 50% din sporurile bugetarilor care nu atrag bani europeni
x close