Antena 3 CNN Actualitate Sorin Roşca Stănescu, despre scandalul licenţelor Microsoft: Este o mega escrocherie

Sorin Roşca Stănescu, despre scandalul licenţelor Microsoft: Este o mega escrocherie

Sorin Roşca Stănescu, despre scandalul licenţelor Microsoft: Este o mega escrocherie
27 Sep 2014   •   19:24

Afacerea cu licenţele Microsoft pentru şcoli este o mega escrocherie, a declarat senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu, în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Dincolo de ştiri", de la Antena 3.

"Vorbim aici despre o anchetă care a început cu foarte mult timp în urmă, în SUA. Autorităţile române de doi ani se ocupă de preluarea acestor date. Este vorba despre o mega escrocherie", a declarat senatorul, care a adăugat că 400 de milioane de euro din bani publici au fost sifonaţi şi duşi în offshore-uri.

"La începutul acestei luni eu am vorbit despre punerea sub acuzare a 19 actuali şi foşti miniştri, iar în total vor fi identificate circa 40 de persoane, care au primit bani sistematic în conturi", a mai spus Sorin Roşca Stănescu.

Direcţia Naţională Anticorupţie cere aviz de la preşedinte, Senat, Camera Deputaţilor şi Parlamentul European pentru începerea urmăririi penale în cazul a nouă foşti miniştri care în perioada mandatelor ar fi săvârşit infracţiuni, în cazul licenţelor Microsoft pentru şcoli.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close