Antena 3 CNN Actualitate Un chirurg din Arad a fost bătut în spital de rudele unui pacient

Un chirurg din Arad a fost bătut în spital de rudele unui pacient

Un chirurg din Arad a fost bătut în spital de rudele unui pacient
Sursa foto: Foto: greece.greekreporter.com
29 Oct 2014   •   09:41

Un chirurg din Arad a fost bătut chiar pe holurile spitalului, în faţa bolnavilor pe care-i îngrijea. Supărate că au fost date afară din secţie, rudele venite în vizită la un pacient l-au lovit pe medic şi l-au izbit de pereţi. Cei care au provocat scandalul au fost luaţi pe sus de jandarmii chemaţi să aplaneze conflictul. Dar au revenit în spital, la scurt timp după plecarea forţelor de ordine.

Spiritele s-au încins când cei veniţi să viziteze un bărbat rănit într-un accident de căruţă au fost rugaţi să părăsească spitalul. Revoltaţi că au fost daţi afară din unitatea medicală, s-au răzbunat pe chirurgul care era de gardă. L-ar fi îmbrâncit şi chiar l-ar fi lovit pe medic. 

Când şi-au dat seama că personalul medical a chemat jandarmii, rudele pacientului şi-au schimbat şi strategia, şi motivul nemulţumirilor. Au negat că l-ar fi lovit pe chirurg şi le-au reproşat medicilor că ar fi externat-o prea devreme şi ar fi consultat-o superficial pe soţia victimei, rănită şi ea în acelaşi accident.

Medicii susţin însă că rănile suferite de femeie nu îi puneau viaţa în pericol. Mai mult, chiar ea a fost cea care a insistat să plece din spital.

Doctorii spun că nu de puţine ori ajung să fie agresaţi de rudele pacienţilor care nu respectă programul de vizită şi se perindă prin saloane.

Conflictul a fost aplanat în cele din urmă de jandarmi. După plecarea forţelor de ordine, scandalagii s-au întors în forţă, în spital.




×
Subiecte în articol: medic doctor
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close