Antena 3 CNN Actualitate Un medic pediatru cere ajutor. Doctoriţa are nevoie de 50.000 de euro pentru o operaţie

Un medic pediatru cere ajutor. Doctoriţa are nevoie de 50.000 de euro pentru o operaţie

Un medic pediatru cere ajutor. Doctoriţa are nevoie de 50.000 de euro pentru o operaţie
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    25 Oct 2014   •   23:07
O rezidentă de la spitalul Matei Balş are nevoie de ajutorul nostru, să nu paralizeze. La numai 28 de ani, Elena a aflat că are o tumoră cerebrală care trebuie operată de urgenţă. Deşi este medic, a primit refuz după refuz de la toate spitalele mari din Europa, din cauza riscurilor foarte mari. 
 
Operaţia se poate face doar la o clinică privată din Germania, dar costă 50.000 de euro. 
 
Cu această povară inimaginabilă, Elena se duce zi de zi la spital şi are grijă, ca o mamă, de bebeluşi grav bolnavi.
 
Elena este rezidentă în anul III şi se simte cel mai bine printre copilaşii de la spital. Cel mai mic pacient de care a avut grijă avea doar 570 de grame. Acum e mare, are doi ani. Elena, însă a aflat că are o tumoră cerebrală. 
 
Elena şi-a trimis analizele la multe spitale din Europa, dar niciun medic nu s-a încumetat să o opereze. O singură clinică privată a acceptat operaţia. Culmea, salvarea Elenei va veni de la un neurochirurg cu origini în România. 
 
Părinţii Elenei au făcut deja împrumut la bancă. Prietenii şi colegii i-au sărit şi ei în ajutor, dar tot nu au reuşit să completeze suma de 50.000 de euro, necesară pentru operaţie. 
 
Nu-i place să vorbească despre tot binele pe care l-a făcut copiilor nevoiaşi pe care i-a avut pacienţi şi nici prin gând nu-i trece să-şi ia concediu medical cât timp poate să meargă pe propriile picioare. 



×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close