Antena 3 CNN Actualitate Una din cele mai frumoase tinere din România, găsită moartă. Poliţiştii spun că decesul ei este SUSPECT

Una din cele mai frumoase tinere din România, găsită moartă. Poliţiştii spun că decesul ei este SUSPECT

Una din cele mai frumoase tinere din România, găsită moartă. Poliţiştii spun că decesul ei este SUSPECT
de O.P.    |    18 Dec 2014   •   06:03

Fotomodelul Anca Rovenţa a ajuns pentru ultima dată acasă. Sicriul cu trupul ei a fost depus la o biserică din Târgu Jiu sub privirile îndurerate ale rudelor şi apropiaţilor.

Tânăra  s-a stins misterios, după o noapte în club. La doar 26 de ani, fata defilase pe marile podiumuri ale lumii. Se stabilise la Milano şi a venit acasă de Sărbători. După ultima ieşire cu prietenii, nimeni nu a mai primit niciun semn de la ea.

Anca Rovenţa venise în ţară de sărbători. A ieşit în club, să se distreze împreună cu un grup de prieteni şi s-a întos singură acasă. Timp de două zile nu a dat niciun semn de viaţă. Îngrijoraţi, părinţii au căutat-o.
Au găsit-o prăbuşită în holul apartamentului ei din Bucureşti, fără suflare.

Anca avea lumea la picioare la doar 26 de ani. Locuia la Milano unde îşi construise o cariera de topmodel. 

Frumuseţea îi oferise celebritate şi o viaţă de invididat. Era admirată pe marile podiumuri ale lumii şi mereu înconjurată de prieteni, în localuri de lux.

Prietenii povestesc că tânăra era o fire veselă. Se întorsese din Milano ca să fie cu familia, de Sărbători.

Însă cariera de top model ar fi venit la pachet cu unele vicii. Anca Rovenţa obişnuia să petrecă până dimineaţa în cluburi.

Anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii. Misterul morţii fotomodelului de top va putea fi dezlegat doar după necropsie.

×
Subiecte în articol: deces fotomodel
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close