Antena 3 CNN Sport Cristi Chivu, pus în fața unei situații stânjenitoare

Cristi Chivu, pus în fața unei situații stânjenitoare

Cristi Chivu, pus în fața unei situații stânjenitoare
06 Ian 2016   •   21:17

Cristi Chivu a fost umilit de un antrenor extrem de cunoscut la putin timp dupa ce castigase Liga Campionilor cu Inter Milano.
Marco Materazzi, fundasul care a scris istorie in tricoul milanezilor, a dezvaluit un episod petrecut in vara anului 2010, scrie Ziare.com.

Intrebat de jurnalistii italieni daca se astepta ca Rafa Benitez sa fie demis de conducerea lui Real Madrid, Materazzi a marturist ca celebrul antrenor nu stie sa isi apropie jucatorii, povestind cum l-a umilit pe Chivu.

"Cunoscandu-l pe Benitez, nu cred ca se va schimba. Intotdeauna este aceeasi problema. In loc sa se apropie de Cristiano Ronaldo dupa ce a ajuns la Real, el s-a dus la Gareth Bale. Am mai vazut lucrul acesta la el. In prima lui zi la Inter, a vorbit cu Zanetti, Cambiasso si Cordoba, insa nu i-a spus nici macar un cuvant lui Chivu! Scuza folosita de el, ca nu vorbeau aceeasi limba, a fost una slaba", a declarat Materazzi pentru Gazzetta dello Sport.

Benitez a ajuns la Inter in vara anului 2010, la putin timp dupa ce echipa devenise campioana a Europei sub comanda lui Mourinho.
Spaniolul n-a rezistat decat jumatate de an la Milano, fiind dat afara inainte de Craciun.

Declaratiile de acum ale lui Materazzi arata ca rezultatele foarte slabe obtinute de Inter cu Benitez pe banca ar fi fost si rezultatul atmosferei din vestiar, liderii echipei, in frunte cu romanul Chivu, fiind nemultumiti de el.

La fel s-a intamplat si la Real Madrid, Benitez fiind demis dupa ce a pierdut sprijinul vedetei Cristiano Ronaldo.

×
Subiecte în articol: Cristi Chivu Cristi Chivu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close