Antena 3 CNN Politică Boc, atacul de final: Tăriceanu, de Guinnes Book ca premier, Ponta, demagogul care a apărat pensiile de lux

Boc, atacul de final: Tăriceanu, de Guinnes Book ca premier, Ponta, demagogul care a apărat pensiile de lux

Boc, atacul de final: Tăriceanu, de Guinnes Book ca premier, Ponta, demagogul care a apărat pensiile de lux
Sursa foto: Intact Images
15 Iun 2010   •   16:47

Premierul Emil Boc a păstrat la finalul dezbaterilor pe moţiunea de cenzură muniţia la adresa principalilor săi contestatari, liberalul Călin Popescu Tăriceanu şi social-democratul Victor Ponta. Pe primul l-a acuzat că prestaţia sa ca prim-ministru a fost de ?Guinness Book? şi că a cumpărat voturi cu banii publici, în timp ce lui Ponta i-a reproşat demagogia în condiţiile în care PSD a fost cel care a constatat la Curtea Constituţională eliminarea pensiilor de lux pentru parlamentari. Totul pe fondul strigătelor şi vociferărilor din sală ale parlamentarilor Opoziţiei care cereau demisia sa.

?Din nefericire, nici în text, nici astăzi în prezentarea moţiunii nu am auzit vreun cuvânt despre alternative. Moţiunea este un plagiat şi o înşiruire de vorbe demagogice. Iar fostul premier Călin Popescu Tăriceanu nu-şi dă seama nici la doi ani după ce a plecat din Guvern de ceea ce făcut. E de Guiness Book. Nu aţi făcut ceea ce trebuie pentru România. Aţi dat pomeni electorale, în loc să construiţi autrostrăzil. 1 kilometru. V-aţi cumpărat voturi pe banii românilor?, a acuzat Boc.

Victor Pontaa fost şi el luat în colimator. ?Nu e corect, domnule Ponta, să uitaţi faptul că aţi fost ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, iar cu ceea ce aţi fost de acord atunci, acum criticaţi. E foarte important caracterul. Dovada supremă a demagogiei este legată de pensii. V-am auzit cu câtă ardoare plângeţi pe umerii pensionarilor. Sunteţi un simplu demagog. Cine a atacat la Curtea Constituţională legea pensiilor speciale? PSD?a amintit Boc.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boc
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close