Antena 3 CNN Economic Biz News Criza financiară, cel mai bun clip de prezentare. Imigranţii angajează finanţişti (VIDEO)

Criza financiară, cel mai bun clip de prezentare. Imigranţii angajează finanţişti (VIDEO)

Criza financiară, cel mai bun clip de prezentare. Imigranţii angajează finanţişti (VIDEO)
19 Dec 2008   •   12:23

Criza financiară speria deja pe toată lumea, dar cei mai afectaţi par a fi în acest moment oamenii cu bani, aflaţi în poziţii cheie. Această situaţie este surpriză în, poate, cel mai bun clip de prezentare al paradoxurilor prin care trece în prezent civilizaţia occidentală.
Pe site-ul publicaţiei franceze, Le Monde, a fost postat un videoclip în care sunt prezentaţi mai mulţi şomeri americani în chip de muncitori ?cu ziua?, referinţă la felul în care erau angajaţi nu de mult imigranţii în Statele Unite. Îmbrăcaţi în costume, cu serviete, şomerii americani aşteaptă cu febrilitate camioneta care i-ar putea duce către locul de muncă. Pe fondul unei melodii mexicane, apare maşina care este condusă, paradoxal, de un imigrant.
Acesta coboară şi spune că are nevoie de doi contabili, un consultant de marketing, un director financiar şi doi programatori. Se creează o adevărată busculadă fiecare încercând să obţină una dintre slujbele oferite. Cei aleşi se urcă fericiţi în camioneta mexicanului, care demarează pe acelaşi fond muzical vesel.


Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close