Antena 3 CNN High Tech Aşteptarea a luat sfârşit. FIFA 2009 a fost lansat în România (VIDEO)

Aşteptarea a luat sfârşit. FIFA 2009 a fost lansat în România (VIDEO)

Aşteptarea a luat sfârşit. FIFA 2009 a fost lansat în România (VIDEO)
06 Oct 2008   •   14:33

FIFA 2009 s-a lansat oficial şi în România. Începând de vineri, FIFA 2009 poate fi achiziţionat la preţul de 98 de lei. Jocul va oferi fanilor fotbalului o experienţă individualizată pentru fiecare platformă pe care s-a lansat:PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Nintendo DS, PSP şi Wii.
Principalul motivul pentru care jocul merită să fie cumpărat este menţionat de site-ul www.go4it.ro. Originalul oferă suport ?multiplayer? secţiune care face jocul şi mai atractiv decât varianta ?single?.
În ceea ce priveşte dinamica jocului, Electronic Arts a implementat în FIFA 09 un nou serviciu denumit Adidas Live Season care are rolul de a actualiza în permenenţă informaţiile referitoare la jucătorii reali. Acest serviciu va permite jocului să se modifice în concordanţă cu performanţele echipelor din lumea reală.
Razvan Amzu, manager-ul Best Distribution a declarat pentru Cotidianul: ?Este foarte important pentru noi să lansăm acest titlu de referinţă în acelaşi timp cu restul Europei, pe toate platformele pe care a fost produs. Ca fan al seriei, sunt încântat de noutăţile aduse, în special pe varianta pentru PC. Modalităţile noi de control cu mouse sau mouse şi tastatură vor contribui la meciuri înverşunate pe partea de online?.
Pentru a juca FIFA 2009 este nevoie de o conexiune la Internet. Jocul este disponibil în 17 limbi.
Acesta este filmuleţul de prezentare al Fifa 2009.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close