Antena 3 CNN Politică Băsescu: Am ieşit cel mai prost din alegeri, trebuie să mai muncesc încă cinci ani (VIDEO)

Băsescu: Am ieşit cel mai prost din alegeri, trebuie să mai muncesc încă cinci ani (VIDEO)

Băsescu: Am ieşit cel mai prost din alegeri, trebuie să mai muncesc încă cinci ani (VIDEO)
07 Dec 2009   •   17:35

Traian Băsescu a declarat, luni seară, că le mulţumeşte tuturor celor care l-au votat, în special românilor din afara ţării. Candidatul indicat de Biroul Electoral Central ca fiind câştigătorul acestor alegeri susţine că ştia rezultatele cu două ore înainte de anunţarea exit-poll-urilor. Totodată, Băsescu spune că l-a sunat pe Mircea Geoană ca un gest de politeţe.


"Vreau să le mulţumesc în mod deosebit şi românilor din afara frontierelor. Le mulţumesc românilor din Italia, din Spania, Franţa, Germania, Mrea Britanie, Irlanda, dar şi românilor din Republic Moldova. Nu în ultimul rând, mă gândesc la efortul pe care l-au făcut românii din America de Nord, Canada şi SUA (...) Cel puţin românii de pe Coasta de Vest, care erau cu 11 ore decalaţi, când au văzut rezultatele exit-poll-ului, s-au mobilizat extraordinar pentru a contruibui la victoria mea", a declarat Traian Băsescu.

Acesta a acuzat şi "intervenţiile pe care le-a făcut Hrebenciuc la două case de sondaje să fie crescut procentajul lui Geoană cu până la un prcoent".

Traian Băsescu a mai declarat că l-a sunat pe Mircea Geoană după aflarea rezultatelor, "ca un gest de politeţe".

BĂSESCU: LE MULŢUMESC ROMÂNILOR PENTRU VOTURI



Întrebat cine a ieşit cel mai prost din aceste alegeri, Traian Băsescu a declarat că el, întrucât trebuie să mai muncească încă cinci ani.

"Pe ei i-a iertat Dumnezeu de muncă în următorii cinci ani", a mai spus acesta.

Traian Băsescu a anunţat, de asemenea, că marţi va susţine o declaraţe oficială la Palatul Cotroceni, după ce vor fi validate rezultatele.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alegeri
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close