Antena 3 CNN Politică Flutur: Dacă PSD îl va menţine pe Nica, Blaga va deveni ministru interimar la MAI şi vicepremier

Flutur: Dacă PSD îl va menţine pe Nica, Blaga va deveni ministru interimar la MAI şi vicepremier

Flutur: Dacă PSD îl va menţine pe Nica, Blaga va deveni ministru interimar la MAI şi vicepremier
Sursa foto: Gheorghe Flutur
28 Sep 2009   •   13:39

Vasile Blaga ar putea deveni şi ministru interimar la MAI şi vicepremier tot temporar, dacă PSD nu va veni cu o altă propunere în locul lui Dan Nica, a declarat luni vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

"Aşteptăm termenul pe care premierul l-a dat partenerilor din coaliţie. Sperăm că vor veni cu o soluţie. Nu putem să nu spunem că ? şi toată lumea ştie- Vasile Blaga este un ministru recunoscut, cu o expertiză foarte bună în domeniul acesta al Administraţiei şi Internelor şi de foarte multe ori, în multe împreujurări, s-a pronunţat numele lui Vasile Blaga pentru acest minister, dar în momentul de faţă PDL aşteaptă partenerii de guvernare cu o nominalizare proprie", a spus Flutur.

Întrebat dacă Blaga ar putea prelua şi funcţia de vicepremier, în cazul menţinerii nominalizării lui Nica, în condiţiile în care cele două funcţii sunt cumulate, Gheorghe Flutur a spus: "Categoric da!".

El s-a declarat convins că PSD va lua în calcul să vină cu o altfel de nominalizare decât cea cu Dan Nica.

Întrebat ce va face PDL dacă PSD îşi va păstra propunerea şi va veni cu propunerea Dan Nica, Flutur a spus: "Este problema dumnealor şi este atributul prim-ministrului să numească interimar un membru al Guvernului pentru gestionarea problemelor din acest minister".

"Vom vedea la momentul respectiv, de aceea este şi termenul de 24 de ore", a continuat el.

Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close