Antena 3 CNN Politică Mircea Băsescu: Lui Mugur Ciuvică îi dau ori casă ori loc de veci, ce vrea (VIDEO)

Mircea Băsescu: Lui Mugur Ciuvică îi dau ori casă ori loc de veci, ce vrea (VIDEO)

Mircea Băsescu: Lui Mugur Ciuvică îi dau ori casă ori loc de veci, ce vrea (VIDEO)
Sursa foto: sinteza zilei
01 Apr 2009   •   23:21

"Aşa cum vede Ciuvică că se fac case acolo eu îi fac lui casă, ori casă ori loc de veci, ce vrea", a declarat Mircea Băsescu la Sinteza Zilei de miercuri. Fratele preşedintelui Traian Băsescu l-a ameninţat astfel în direct pe Mugur Ciuvică. ?Tăceţi din gură, suntem nişte oameni în faţa cărora nu e bine să vorbeşti prostii?, a mai spus Mircea Băsescu de această dată adresându-se invitaţilor din platoul emisiunii.

Mircea Băsescu şi-a pierdut cumpătul de mai multe ori la Sinteza Zilei. Fratele preşedintelui a intervenit telefonic pentru a răspunde dezvăluirilor făcute de Mugur Ciuvică. Este vorba despre o afacere ?de tipul Băneasa - Popoviciu?. Mircea Băsescu a fost acuzat că derulează o afacere imobiliară la Constanţa, cu terenuri agricole care aparţin statului.

Într-un articol al cotidianului Gândul, Mugur Ciuvică a primit o ameninţare voalată cu moartea din partea lui Mircea Băsescu, care a fost confirmată şi la Sinteza Zilei. Astfel, fratele preşedintelui Băsescu a declarat că nu-i va face nici măcar o casă de veci lui Ciuvică.

De asemenea, în urma dezvăluirilor lui Mugur Ciuvică, fratele preşedintelui Băsescu l-a ameninţat cu bătaia pe Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice.

Mai mult, Mircea Băsescu, urmând şablonul patentat de fratele său, l-a numit ?găozar? pe un jurnalist de la cotidianul Gândul, care l-a contactat tot pentru explicaţii în cazul de la Constanţa.

?Da aşa i-am spus reporterului?, a declarat Mircea Băsescu la Sinteza Zilei. Mai precis, fratele preşedintelui i-a spus reporterului de la Gândul: ?Ori îţi faci meseria, ori eşti un găozar ca alţii, cum bine v-a zis frate-miu?.

?Reporterul de la Gândul vorbea prostii. Nu cred că e cazul să-mi cer scuze pentru că i-am jignit pe ziarişti?, a spus Mircea Băsescu la Sinteza Zilei, referindu-se la declaraţiile sale.

Mircea Băsescu a mai spus la Sinteza Zilei că faretle său nu se amestecă în treburile sale, însă i-a transmis totuşi să-şi plătească datoriile la stat.

?Fratele meu nu se amestecă în afacerile mele, eu nu mă amestec în treburile lui. Mi-a spus să-mi plătesc datoriile, şi cu toate că nu trebuia, le-am plătit ca să fie linişte?, a precizat Mircea Băsescu.








Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: mircea basescu mugur ciuvica
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close