Antena 3 CNN Actualitate Panou publicitar în mijlocul Capitalei: Manager cu experienţă, caut loc de muncă (VIDEO)

Panou publicitar în mijlocul Capitalei: Manager cu experienţă, caut loc de muncă (VIDEO)

Panou publicitar în mijlocul Capitalei: Manager cu experienţă, caut loc de muncă (VIDEO)
Sursa foto: Carmen
24 Sep 2009   •   23:03

Să rămâi fără serviciu pe timp de criză poate fi dramatic, dar să-ţi dai singur demisia dintr-o multinaţională care te plăteşte cu câteva mii de euro pe lună este o adevărată nebunie. Şi totuşi, un profesionist adevărat nu se teme de criză, iar atunci când banii nu sunt o problemă poate fi uşor să găseşti chiar o slujbă şi mai bine plătită.

Acesta este cazul lui Carmen, o femeie care a spulberat mitul multinaţionalei. A demisionat acum trei luni. Susţine că nu mai putea. Avea un salariu de invidiat, pentru care muncea mult. Dar nu asta era problema. Pur şi simplu, făcea de 12 ani acelaşi lucru.

Carmen vrea altceva şi o spune în stilul ei. A închiriat un uriaş panou chiar în Piaţa Unirii. ?Angajaţi-o pe Carmen!? În celălalt colţ al uriaşei pieţe, un tablou electronic dă acelaşi mesaj. Panoul şi afişajul de la Unirii o costă pe Carmen cel puţin 4000 de euro pe lună.

Soluţia a funcţionat imediat. Carmen spune că, după o săptămână de la afişarea mesajului de la Unirea, un om de afaceri a fost atât de atras de ideea ei încât i-a promis că o să îi mai amplaseze 14 plasme în tot Bucureştiul. Cam aşa se poate naşte un brand. Nu a acceptat. Nici nu a refuzat. E prea devreme.

Desigur, nu au mulţi posibilitatea de a-şi face astfel reclamă. Ziarele de mică publicitate sunt pline cu anunţuri cu cereri de muncă. În ciuda crizei şomajul, în Bucureşti este puţin peste 1%. În România sunt aproximativ 50 de mii de oameni care au pe cartea de muncă un salariu de 5000 de euro şi peste. Niciunul nu figurează în evidenţele forţelor de muncă. Oamenii precum Carmen nu au nevoie de ajutor de şomaj.



Observator

×
Subiecte în articol: manager
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close