Antena 3 CNN Economic Auto Maşină a poliţiei, ridicată din faţa sediului autorităţii rutiere din Cluj (VIDEO)

Maşină a poliţiei, ridicată din faţa sediului autorităţii rutiere din Cluj (VIDEO)

Maşină a poliţiei, ridicată din faţa sediului autorităţii rutiere din Cluj (VIDEO)
Sursa foto: politie
02 Feb 2010   •   12:22
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE// Incidentele care au poliţişti în prim plan sunt tot mai dese. Un utilizator www.videonews.ro a trimis un material video care prezintă o maşină a poliţiei parcată ilegal şi ridicată de autorităţi. Clipul a fost realizat chiar în faţa sediului Poliţiei Rutiere Cluj.

Maşina poliţiei fusese parcată, fără nici o jenă, chiar lângă semnul de ?Oprire Interzisă?. Însă nu a stat foarte multă vreme acolo, întrucât a fost ridicată. În mod surprinzător, oamenii îşi fac treaba nestingheriţi, chiar dacă este vorba despre o maşină a poliţiştilor. Filmarea a fost realizată cu un telefon mobil.
MAŞINĂ A POLIŢIEI RIDICATĂ ÎN CLUJ


Mai multe imagini asemănătoare au fost trimise de un cititor Antena3.ro cu puţin timp în urmă. Acesta a fotografiat o maşină a poliţiei chiar în momentul în care era ridicată.

O ALTĂ MAŞINĂ A POLIŢIEI PARCATĂ NEREGULAMENTAR ŞI RIDICATĂ


O altă imagină primită de Antena3.ro arată că poliţia are propriile reguli şi că bunul simţ le lipseşte cu desăvârşire celor care ar trebui să supravegheze respectarea legii. Pozele de mai jos au fost făcute în dreptul locurilor speciale pentru handicapaţi din faţa unei instituţii publice. După cum se poate observa, locurile nu sunt ocupate de maşinile unor persoane cu handicap fizic, ci de maşina poliţiei.
MAŞINĂ A POLIŢIEI, PARCATĂ PE LOCURILE PENTRU HANDICAPAŢI


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Politie masina Cluj
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close