Antena 3 CNN Economic Auto SEAT Leon Cupra R, prezentat înaintea Salonului de la Frankfurt (FOTO)

SEAT Leon Cupra R, prezentat înaintea Salonului de la Frankfurt (FOTO)

SEAT Leon Cupra R, prezentat înaintea Salonului de la Frankfurt (FOTO)
Sursa foto: seat leon cupra r
19 Aug 2009   •   16:32

SEAT a prezentat oficial, miercuri, noul Leon Cupra R, cel mai sportiv şi puternic model din istoria companiei, potrivit producătorului, maşina dispunând de un motor TSI 2.0 de 265 cai putere. Propulsorul respectă normele de poluare Euro 5 şi consumă în medie 8,5 litri la 100 de kilometri.

Maşina atinge viteza de 250 km/h şi accelerează de la 0 la 100km/h în 6,2 secunde. La capitolul design, Leon Cupra R se distinge prin jantele de 19 inci, litera R inscripţionată pe grila centrală şi în partea din spate. De asemenea, la roţile din faţă se remarcă uriaşele discuri de frână ventilate, de 17 inci (345 x 30 mm), iar la partea din spate de 16 inci, necesare pentru a stăpâni cei 265 de cai putere.



La interior se remarcă ilumiarea cu LED-uri a instrumentelor de bord, volanul multifucţional îmbrăcat în piele şi pedalierul din aluminiu.

Cupra R vine din standard cu ABS + TCS, ESP + EBA, autoblocant electronic XDS, şi o listă întreagă de airbag-uri frontale, laterale, avertizor pentru presiunea scăzută din pneuri, senzor pentru lumini, cruise control, senzor de ploaie, radio cd cu MP3 şi opt difuzoare, etc.

Noul SEAT Leon Cupra R va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt care va avea loc în septembrie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close