Antena 3 CNN Timp liber Turism New York Times scrie despre un oraş din România. "E de o frumuseţe rară. E unul din puţinele locuri cu adevărat medievale"

New York Times scrie despre un oraş din România. "E de o frumuseţe rară. E unul din puţinele locuri cu adevărat medievale"

New York Times scrie despre un oraş din România. "E de o frumuseţe rară. E unul din puţinele locuri cu adevărat medievale"
Sursa foto: Foto: Seth Kugel via New York Times
de O.P.    |    04 Feb 2014   •   10:05

Oricâte clipuri de prezentare, oricâte pliante cu România s-ar împrăştia în lume, tot locuitorii ţării sunt cei mai buni ambasadori în favoarea acestor locuri unice în lume.

A vrut să se convingă de asta şi Seth Kugel, jurnalist la New York Times, care s-a decis să vină în România în căutarea locurilor medievale.

"Nu vreau să aud de legendele cu Dracula, pentru că nu sunt reale. Vreau să caut autenticul. Chiar le-am spus celor care mă urmăresc pe Twitter că nu vreau să mi se adreseze întrebări despre Dracula, pentru că le voi ingnora", spune Seth.

Americanul şi-a început călătoria de la Sinaia, unde a vizitat Castelul Peles, apoi a trecut prin Brasov şi a pornit - cu o maşină închiriată - spre Sighişoara.

A fost fermecat de simplitatea nefirească a locurilor, de frumuseţea oamenilor şi de ospitalitatea lor. 

În articolul său, Seth povesteşte exact în ce locuri a stat, unde a fost cazat, unde a mâncat şi ce a mâncat. Ajuns la Sighişoara, Seth a fost uimit de faptul că locuinţele vechi, medievale încă mai sunt locuite.



×
Subiecte în articol: turism sighisoara
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close