Antena 3 CNN Actualitate 15 personaje influente din Petroşani, acuzate de sex cu minore. A fost maraton de audieri la DIICOT

15 personaje influente din Petroşani, acuzate de sex cu minore. A fost maraton de audieri la DIICOT

15 personaje influente din Petroşani, acuzate de sex cu minore. A fost maraton de audieri la DIICOT
Sursa foto: Foto: huffingtonpost.com
de S.T.    |    29 Apr 2015   •   08:24

A fost maraton de audieri la DIICOT în dosarul de prostituţie cu minore în care pionul principal ar fi un realizator de emisiuni sportive de la o televiziune din Petroşani, Telus Frigescu.

15 personaje influente din Petroşani au fost ridicate cu mandat de procurorii DIICOT în acest dosar, printre care şi Frigescu, acuzat că plasa minore clienţilor.

Printre cei care ar fi beneficiat de serviciile fetelor ar fi oameni de afaceri, directori şi antrenori de fotbal sau conducători de cluburi sportive din Valea Jiului.

Telus Frigescu, moderatorul unei emisiuni de sport de la postul regional Kapital TV Petroşani, a fost ridicat de ofiţerii de la  BCCO Alba direct din garsoniera pe care ar fi pus-o la dispoziţia clienţilor ca să întreţină relaţii sexuale cu minorele racolate de el.

Potrivit anchetatorilor, fetele care ajungeau în patul personajelor influente din Petroşani aveau între 13 şi 17 ani şi erau eleve de şcoală generală şi de liceu.

Procurorii îl acuză de proxenetism şi pe iubitul uneia dintre fetele traficate de Frigescu, un adolescent de 17 ani.

Ofiţerii DIICOT urmăreau de o jumătate de an reţeaua de prostituţie. Minorele racolate ar proveni din familii sărace de pe Valea Jiului şi, de multe ori, dacă refuzau să se întâlnească cu clienţii, erau bătute.

×
Subiecte în articol: Petrosani maraton audieri prostitutie
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close