Antena 3 CNN Actualitate A jefuit o bancă şi a fugit cu banii, dar poliţiştii au încătuşat, din greşeală, un asistent de la Ambulanţă

A jefuit o bancă şi a fugit cu banii, dar poliţiştii au încătuşat, din greşeală, un asistent de la Ambulanţă

A jefuit o bancă şi a fugit cu banii, dar poliţiştii au încătuşat, din greşeală, un asistent de la Ambulanţă
de O.P.    |    11 Feb 2015   •   06:17

O bancă din Focşani a fost jefuită iar atacatorul a reuşit să fugă cu 2000 de lei după ce i-a ameniţat pe angajaţi cu un pistol. Bărbatul avea pe cap o şapcă şi purta ochelari, spun poliţiştii. Când a intrat în sucursală nu era niciun client, aşa că a scos arma şi a ameninţat-o pe casieră. 

A reuşit să ia banii şi să fugă, deşi femeia a încercat să-l oprească. Poliţiştii au organizat mai multe filtre în oraş pentru a-l prinde cât mai repede pe hoţ.

Protejat de o şapcă trasă pe ochi şi de ochelari de soare, hoţul a intrat în sediul băncii din centrul oraşului Focşani, în care se aflau patru angajate. Le-a ameninţat cu un obiect care părea să fie un pistol şi i-a cerut casierei banii. Femeia a reuşit să apese butonul de panică, dar hoţul i-a smuls banii, 2.000 de lei, şi a fugit.

Poliţiştii au ajuns imediat la sediul băncii şi au preluat imaginile de pe camerele de supraveghere.

Agenţia bancară nu mai avea paznici de mai multe luni, dar avea montate toate dispozitivele de protecţie şi supraveghere prevăzute de lege.

În timpul cercetărilor, poliţiştii au săltat şi încătuşat un asistent medical de la Ambulanţă, pe care l-au confundat cu autorul jafului. Bărbatul susţine că oamenii legii l-au lovit cu capul de asfalt şi l-au lovit şi i-au adresat injurii. Când şi-au dat seama că au făcut o greşeală, după ce l-au ţinut mai multe ore la secţie, i-au dat drumul. Asistentul medical spune că va depune plângere la Parchet împotriva poliţiştilor.

×
Subiecte în articol: jaf armat
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close