Antena 3 CNN Actualitate A mancat asta si a slabit peste 100 de kilograme! Iata dieta minune

A mancat asta si a slabit peste 100 de kilograme! Iata dieta minune

A mancat asta si a slabit peste 100 de kilograme! Iata dieta minune
Sursa foto: Pixabay
25 Noi 2015   •   11:06

Visezi sa scapi de kilogramele suplimentare in timp record, dar nu stii ce sa faci pentru a ajunge la rezultatele dorite? Dieta aceasta ti-ar putea fi de ajutor, deoarece slabesti rapid si sanatos. Este o dieta relativ usor de urmat. Dieta cu ananas te ajuta sa iti imbunatatesti si starea generala de sanatate, ananasul fiind cunoscut drept.

O zi din regimul de slabire cu ananas


Mic-dejun: cereale cu ananas (300 grame ananas): fructul va fi curatat si taiat in bucatele; adaugam 3 linguri de cereale (6 grame) si 2 linguri cu suc de portocale.

Pranz: verdeata cu ananas: curatam 250 grame de ananas si le taiem in bucatele. Spalam un ardei gras si-l taiem si pe acesta. Mai adaugam 2 cepe mici si 50 grame de alte legume. Prajim ardeiul gras, cepele si legumele intr-o lingura de ulei de masline. Adaugam ananasul si le lasam la un foc mediu pentru 3 minute. Asezonam cu piper si curry.

Cina:
salata de ananas si ciuperci champignon. Curatam 300 grame de ananas si le taiem in bucatele. Spalam 100 grame de ciuperci si le taiem si pe ele. Adaugam apoi 30 de grame de carne de curcan taiata in felii subtirele si amestecam. Asezonam salata cu o lingurita de maioneza fara grasime, o lingurita de patrunjel proaspat si piper. Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: dieta ananas mic dejun
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close