Antena 3 CNN Actualitate A murit mama Mădălinei Manole. Eugenia Manole era grav bolnavă

A murit mama Mădălinei Manole. Eugenia Manole era grav bolnavă

A murit mama Mădălinei Manole. Eugenia Manole era grav bolnavă
05 Mar 2017   •   11:23

Mama Mădălinei Manole a murit sâmbătă seară, în urma unei lungi suferințe provocată de cancer.

Recent, Eugenia Manole a suferit o intervenție chirurgicală complicată. „Sotia mea a fost operată timp de șase ore la Spitalul Militar din Capitală, căci avea mari dureri din cauza herniei de disc. Acum eu am rămas șeful și executantul în casă”, declara tatăl Mădălinei Manole, săptămâna trecută.

Eugenia Manole a trăit cu dorul de fiica ei în inimă și a fost extrem de afectată de faptul că nu a putut să fie apropiată de unicul ei nepot.

De când Mădălina Manole lor a murit, Ion şi Eugenia Manole au fost nevoiţi să-l privească pe Petru jr doar prin gardul grădiniţei unde copilul este înscris, din cauza unor neînțelegeri cu ginerele lor, Petru Mircea.

Anul trecut, mama regretatei cântăreţe a făcut o declaraţie sfâşietoare.

"Nu mai pot sa sper, sa ma bucur. In sase ani de atata suferinta, a murit si speranta in mine. Viata mea de sase ani se desfasoara in acelasi ritm: acasa si la cimitir. Parca am facut un contract cu cimitirul, acolo mi-am petrecut ultimii sase ani.", a declarat în 2016 Eugenia Manole, potrivit stirilekanald.ro.

Mădălina Manole s-a sinucis în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani

În noaptea de 13 spre 14 iulie, 2010, Mădălina Manole i-a lăsat soţului ei un bilet de adio, a ales hainele cu care să fie înmormântată, apoi s-a furişat în baie, unde soţul ei, Petru Mircea, a găsit-o fără suflare.

Anchetatorii spun că artista ar fi înghiţit o cantitate mare de Furadan şi că nu există suspiciuni cum că ar fi fost vorba despre o crimă. Mădălina a fost căsătorită timp de opt ani cu Şerban Georgescu, cel care i-a fost şi compozitor şi au divorţat din cauza faptului că acesta o înşela.

Citește și: Eugenia Manole s-a stins din viaţă înainte să-şi împlinească ultima dorință!

×
Subiecte în articol: petru mircea
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close