Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit lângă Ploiești, cu 5 morți și zeci de răniți. Un autobuz plin cu pasageri a intrat într-o basculantă cu nisip

Accident cumplit lângă Ploiești, cu 5 morți și zeci de răniți. Un autobuz plin cu pasageri a intrat într-o basculantă cu nisip

Accident cumplit lângă Ploiești, cu 5 morți și zeci de răniți. Un autobuz plin cu pasageri a intrat într-o basculantă cu nisip
05 Feb 2016   •   08:06

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, lângă Ploieşti. Cinci oameni au murit şi alţi 28 au fost răniţi într-un accident rutier, după ce un autobuz plin cu pasageri a intrat într-o basculantă, pe centura de Vest a municipiului Ploieşti.

UPDATE 13.00 -
Mesajul Patriarhului Daniel pentru familiile victimelor accidentului de la Ploiești

UPDATE 11.00
- Cinci copii printre răniții în accidentul de la Ploiești. Un pasager este în stare foarte gravă

UPDATE 09.50 - Poliţia a deschis dosar penal pentru uciderea din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă în cazul accidentului rutier de la Ploieşti.

Accidentul s-a soldat cu 5 morţi şi 26 de răniţi, dintre care 3 copii. Pentru 7 persoane a fost nevoie de descarcerare, ultima dintre ele, o femeie, fiind descarcerată în jurul orei 8.30. Dintre cele 26 de persoane rănite, 18 au fost transportate la unitaţile de primiri-urgenţe din Ploieşti şi 8 cu mijloace proprii, a spus Raluca Vasiloaie, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

ISU Prahova a activat codul roşu de intervenţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, vinovat de producerea accidentului ar fi chiar șoferul autobuzului, la fața locului nefiind găsite urme de frânare.

Potrivit acestuia, autobuzul, care efectua curse regulate pe traseul Mănești-Ploiești, a lovit din spate o autobasculantă încărcată cu nisip, la fața locului nefiind depistate urme de frânare, a spus Marian Popescu, într-o intervenție telefonică la Antena 3.
 
Traficul în zonă este blocat pe sensul de mers pe care a avut loc accidentul, astfel că se circulă alternativ dirijat, la fața locului aflându-se politiști de la circulație.



×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close