Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Cluj! Un tânăr de 18 ani este intubat, iar o femeie și un copil au fost răniţi

Accident grav în Cluj! Un tânăr de 18 ani este intubat, iar o femeie și un copil au fost răniţi

Un alt accident grav de circulație s-a produs sâmbătă seara pe o stradă din Cluj-Napoca, unde trei persoane au fost grav rănite. Potrivit reprezentanților ISU Cluj, în accident au fost implicate trei maşini.

Accident grav în Cluj! Un tânăr de 18 ani este intubat, iar o femeie și un copil au fost răniţi
Sursa foto: stiridecluj.ro
de Iulia Gorgorin    |    31 Oct 2020   •   21:51

Trei persoane au fost grav rănite în urma unui accident în care au fost implicate mai multe mașini.

Accidentul s-a produs în orașul Cluj-Napoca, iar printre victime sunt un tânăr de 18 ani și un copil. Victimele primesc îngrijiri medicale la fața locului și vor fi transportate la spital.

Potrivit reprezentanților ISU Cluj, accidentul rutier s-a produs pe strada Sf.Ioan din orașul Cluj-Napoca. Trei autoturisme sunt implicate, iar la fața locului intervin mai multe echipaje medicale, de pompieri și de la Poliție.

Unul dintre șoferi, un tânăr de 18 ani, este intubat de echipajul SMURD. Alte două victime, o femeie și un copil, primesc îngrijiri la fața locului și urmează să fie transportate la Unitatea de primiri Urgențe.

Traficul rutier pe strada Sf.Ioan este blocat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: accident Cluj tanar copil
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close