Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Constanța. Două persoane au murit după ce s-au izbit în garajul ISU Dobrogea - VIDEO

Accident grav în Constanța. Două persoane au murit după ce s-au izbit în garajul ISU Dobrogea - VIDEO

Accident grav în Constanța. Două persoane au murit după ce s-au izbit în garajul ISU Dobrogea - VIDEO
13 Noi 2017   •   08:11

Două persoane au murit în urma unui accident rutier ce a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în centrul oraşului Constanţa, autoturismul în care se aflau izbindu-se de clădirea garajului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, de pe strada Mircea cel Bătrân. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă, din constatările făcute la faţa locului a reieşit că două autovehicule au intrat în coliziune, pe fondul neasigurării corespunzătoare şi neacordării de prioritate în intersecţie, după care unul dintre ele a doborât un stâlp de iluminat stradal, din beton armat şi a ricoşat într-o maşină de pe marginea drumului şi, apoi, în clădirea garajului ISU. 

"Militarii au intervenit cu promptitudine. Şoferul din autoturismul Audi Q5 a fost rănit uşor, pe când cele două persoane din turismul Ford, un bărbat şi o femeie, au fost grav răniţi, cadrele medicale sosite la faţa locului aplicându-le manevre de resuscitare", a declarat Chiriţă. 

Ulterior, cele două persoane grav rănite, cărora iniţial li s-au aplicat manevre de resuscitare la faţa locului, au decedat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close