Antena 3 CNN Actualitate Accidentul de la Sibiu a fost surprins de camerele de supraveghere! Doi tineri au murit și doi sunt în stare critică la spital

Accidentul de la Sibiu a fost surprins de camerele de supraveghere! Doi tineri au murit și doi sunt în stare critică la spital

Primele imagini cu momentul în care un autoturism se izbește puternic de remorca unui TIR parcat. În urma impactului, doi tineri au murit și doi sunt în stare critică.

Accidentul de la Sibiu a fost surprins de camerele de supraveghere! Doi tineri au murit și doi sunt în stare critică la spital
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    20 Dec 2022   •   13:07

Doi tineri au murit în această dimineață și doi au ajuns în stare critică la spital după ce autoturismul în care se aflau a intrat cu viteză sub remorca unui TIR care staționa. 

Accident cumplit în Sibiu. Doi tineri au murit și alți doi sunt în stare critică la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de remorca unui TIR

Din primele informații se pare că șoferul, un tânăr de aproximativ 20 de ani din Brașov, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.  

Mai multe autospeciale Smurd și cinci ambulanțe au ajuns imediat la locul accidentului. Au început manevrele de resuscitare însă pasagerul din dreapta, un tânăr de 22 de ani, și o fată de 19 ani, aflată pe bancheta din spate, nu au mai putut fi salvați. Șoferul și un alt pasager au fost transportați în stare gravă la spital. Din păcate, nici starea acestora nu este foarte bună, unul dintre ei fiind intubat. 

Accidentul s-a produs pe prelungirea bulevardului Mihai Viteazul din Sibiu după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Prima dată a lovit un semn de circulație de pe scuarul care separă benzile. De acolo, mașina a ricoșat și s-a oprit după aproximativ zece metri în remorca unui autotren parcat pe marginea drumului.  Impactul a fost unul extrem de violent, acul kilometrajului oprindu-se la 80 de km la oră.     

Șoferul și cei trei pasageri erau din Brașov. Veniseră la Sibiu în vizită la niște prieteni. Aseară, târziu, au ieșit să se plimbe cu mașina prin oraș. Au ajuns la ieșirea din Sibiu pe o stradă unde șoferul a apăsat mai tare pedala de accelerație. De altfel, acea zonă este frecventată de tinerii teribiliști care vor să-și testeze bolizii cu mulți cai putere.      

Polițiștii urmează să audieze mai mulți martori pentru a stabili dacă, înainte de producerea acestui accident, șoferul a avut un comportament agresiv în trafic. Totodată, pe numele conducătorului auto, a fost deschis un dosar de urmărire penală. 

×
Subiecte în articol: Sibiu accident
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close