Antena 3 CNN Actualitate Bărbat de 74 de ani din Timișoara, lovit pe trecerea de pietoni de un șofer de 97 de ani

Bărbat de 74 de ani din Timișoara, lovit pe trecerea de pietoni de un șofer de 97 de ani

Un acccident a avut loc luni pe bulevardul Corneliu Coposu din Timișoara. Un bărbat de 74 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de un șofer neatent în vârstă de 97 de ani.

Bărbat de 74 de ani din Timișoara, lovit pe trecerea de pietoni de un șofer de 97 de ani
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    08 Feb 2021   •   18:05

Șoferul  vinovat, în vârstă de 97 de ani, a plecat de la fața locului și a fost prins ulterior. Accidentul s-a petrecut la intersecția bulevardului Corneliu Coposu cu strada Pestalozzi.

Pietonul, în vârstă de 74 de ani, traversa strada regulamentar în momentul în care a fost lovit de mașina condusă de bărbatul de 97 de ani.

Șoferul vinovat a plecat de la fața locului

”Un bărbat în vârstă de 97 de ani a condus un autoturism pe strada Pestalozzi, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 74 de ani. Ulterior, bărbatul în vârstă de 97 de ani a părăsit locul accidentului fiind depistat la scurt timp pe bulevardul Corneliu Coposu. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 74 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș, potrivit tion.ro

Șoferul de 97 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

 

×
Subiecte în articol: accident Timișoara trecere pietoni
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close