Antena 3 CNN Actualitate Actrița Manuela Hărăbor, infectată de un coleg vaccinat, dar netestat: ”Am fost confirmată pe 1 octombrie. DSP nu m-a sunat nici acum”

Actrița Manuela Hărăbor, infectată de un coleg vaccinat, dar netestat: ”Am fost confirmată pe 1 octombrie. DSP nu m-a sunat nici acum”

Actrița Manuela Hărăbor, nevaccinată, și-a anunțat fanii, pe o rețea de socializare, că este ”în curs de imunizare pe cale naturală”, după ce a fost infectată de un coleg vaccinat, dar netestat. Aceasta este scandalizată de haosul provocat de deciziile autorităților și atrage atenția că este nevoie de o schimbare de strategie.

Actrița Manuela Hărăbor, infectată de un coleg vaccinat, dar netestat: ”Am fost confirmată pe 1 octombrie. DSP nu m-a sunat nici acum”
de Andreea Ştefan    |    10 Oct 2021   •   00:03

”Mă simt bine, am avut simptome foarte ușoare. Medicii care au grijă de mine spun că a fost foarte importantătoată perioada asta lungă de profilaxie pe care am urmat-o. Sistemul meu imunitar a fost extrem de întărit, ca dovadă, simptomele au fost foarte ușoare. 

(...) Am fost în turneu cu un spectacol, unul dintre colegii mei era infectat fără să știe, nu avea simptome. Nu sunt singura. (...) Pe mine DSP-ul, până în ziua de astăzi, nu m-a contactat să mă întrebe dacă m-am întâlnit cu cineva. Nu m-a sunat nimeni. Am fost confirmată pozitiv pe data de 1 octombrie.

(...) Mai este un aspect extrem de important, și aici nu găsesc vină decât în vârful autorităților, testarea, dacă un cetățean care nu are la dispoziție o sumă de bani, care este considerabilă, să te duci să faci un test la o clinică, ca să poată să te ia în evidență. Dacă suni DSP, am exemplul unei colege de-ale mele, care a chemat DSP pentru că avea băiatul confirmat cu un test rapid pozitiv, iar DSP, la un copil de 12 ani, a venit după 5 zile.

Dacă această boală ar fi luată și tartată din prima zi, de la primul simptom, dacă medicii de familie ar avea libertatea și posibilitatea să prescrie rețete din prima zi, vă garantez că nu vor mai fi pline secțiile de ATI”, a spus actrița Manuela Hărăbor.

×
Subiecte în articol: Manuela Hărăbor

Antena 3 CNN

Antena 3 devine Antena 3 CNN | Moment istoric pe piaţa media din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close