x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Halucinant! Adevăratul tun al lui Borcea

de D.G.   •   06 Ian 2016   •   23:23
Halucinant! Adevăratul tun al lui Borcea 817
Parcul Drumul Taberei din Bucureşti a fost distrus de Elena Udrea şi de Cristian Borcea. După ce ani de zile, familia Udrea-Cocoş a beneficiat de pe urma ştrandului, prin firme şi interpuşi, Cristian Borcea a preluat afacerea şi a continuat distrugerea spaţiului verde.
 
Au fost doborâţi zeci de arbori, iar zona s-a umplut de construcţii. Parcul Drumul Taberei este locul unde intersele de partid s-au întâlnit cu cele de afaceri. Fief PDL în timpul mandatului de primar al lui Cristian Poteraş, zona a stârnit interesul unor oameni de afaceri apropiaţi PDL.
 
După ce ani buni, administrarea ştrandului din parc a fost făcută de o firmă controlată de Dorin Cocoş şi Dumitru Bucşaru, ambii reţinuţi recent în dosarele penal, ştrandul Moghioroş a ajuns pe mâna familiei Borcea.
 
Deşi o parte din zona ştrandului este considerată zonă verde protejată, familia Borcea - prin firma Aqua Summer SRL - a ridicat mai multe construcţii, betonând practic spaţiul verde.
 
Locuitorii din sectorul 6 aşteaptă de mai bine de doi ani renovarea parcului Drumul Taberei, un proiect în valoare de 15 milioane euro, aprobat în 2011 de Elena Udrea.

Informaţiile au fost prezentate de Mihai Gâdea în ediția de miercuri seară a Sintezei zilei.


sati