Antena 3 CNN Actualitate Dr. Adina Alberts: "Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți. Testați-vă, protejați-vă și vedeți-vă de treabă"

Dr. Adina Alberts: "Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți. Testați-vă, protejați-vă și vedeți-vă de treabă"

Medicul Adina Alberts a lansat un apel pe reţelele de socializare privind panica instalată de noile tulpini de coronavirus. Ea consideră că noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea “veche” şi invită oamenii să păstreze calmul: "Testați-vă, protejați-vă și vedeți-vă de treabă"

Dr. Adina Alberts: "Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți. Testați-vă, protejați-vă și vedeți-vă de treabă"
Sursa foto: Facebook / Dr. Adina Alberts
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2021   •   21:24

"A apărut brusc, în “presa liberă” de azi, informația despre pericolul iminent al unui al treilea val de infectări cu noua tulpină din UK. 

Cum am auzit această “știre” m-am dus repede la statistica oficială care arată numărul vaccinărilor zilnice. Eram sigură că acolo se află explicația pentru această “știre”...", a scris Adina Alberts.

Adina Alberts: "Noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea “veche”

"Din cauza numărului scăzut de vaccinări zilnice, a apărut necesitatea unei astfel de știri “de panică”.

Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți. Noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea “veche”. Poate o fi mai contagioasă, dar nu dă forme de COVID mai grave, sau complicații mai serioase", a mai spus medicul Adina Alberts.

Adina Alberts: Păstrați-vă calmul. Testați-vă, protejați-vă și vedeți-vă de treabă.

"Luați vitamina D3, Vitamina C și Zinc. Păstrați-vă calmul. Testați-vă, protejați-vă și vedeți-vă de treabă.

Așteptăm să fie avizată Ivermectina pentru tratarea și prevenția îmbolnăvirilor. Dacă v-ați procurat-o din alte țări în care este avizată, nu uitați că doza de prevenție este de 0,2 mg/ kg corp, pe lună.

Și ar fi minunat să avem în țară și alte variante de vaccinare, inclusiv Vaccinul Vero -Sinopharm, China", a mai spus Adina Alberts.

Adina Alberts: "Nu vă grăbiți! Graba strică treaba"

"Vești bune: La vară veți putea călători în Grecia, de exemplu, fie cu pașaportul de vaccinare, fie cu analiza care arată că aveți anticorpi, fie cu test PCR negativ.

Așa că, permiteți-mi să vă dau un sfat. Nu vă grăbiți! Graba strică treaba. În acest caz graba v-ar putea aduce o boală gravă într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, complicație a vaccinurilor ARN mesager", a conchis medicul Adina Alberts pe Facebook.

A apărut brusc, în “presa liberă” de azi, informația despre pericolul iminent al unui al treilea val de infectări cu...

Publicată de Dr Adina Alberts pe Marţi, 23 februarie 2021

×
Subiecte în articol: coronavirus Marea Britanie

ȘTIRI

Cât vom plăti la electricitate după eliminarea subvenţiilor

Parteneri
Anton Hadăr, după negocierile cu Guvernul: "Am primit o ofertă mai bună"
x close