Antena 3 CNN Actualitate Adjunctul inspectorului-șef ISU, Orlando Șchiopu, în noaptea de la Colectiv: “Lasă-i în p**a mea”!

Adjunctul inspectorului-șef ISU, Orlando Șchiopu, în noaptea de la Colectiv: “Lasă-i în p**a mea”!

Adjunctul inspectorului-șef ISU, Orlando Șchiopu, în noaptea de la Colectiv: “Lasă-i în p**a mea”!
Sursa foto: foto: LIBERTATEA
24 Oct 2019   •   11:45

Cotidianul Libertatea a intrat în posesia celor 20 de minute și 40 de secunde filmate chiar de către subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU București Ilfov, ajuns la locul dezastrului, și ascunse de superiorii lui.

În minutul 5:56 apare în imagini pentru prima oară un pompier care verifică pulsul unei victime pe care au scos-o din club, pe jumătate târând-o pe jos. La 6:50 pompierii încep să care şi ei victimele pe paleţi, spre ambulanţe. În general focul are o dimensiune incontrolabilă. Însă, aici nu e vorba de foc. Focul a fost stins imediat. A fost vorba de decizii pentru care nu ești pregătit. Decizii de transport a unor persoane afectate… în număr foarte mare și rapid. Ofițerul de pompieri care a furnizat Libertății imaginile: Minutul 7:35, colonelul Orlando Șchiopu, adjunctul inspectorului șef ISU, cedează nervos și înjură morții: “Lasă-i în p**a mea”! Într-o jumătate de oră, s-au succedat cinci șefi la comanda acțiunii de intervenție.
 

Vezi filmul groazei din noaptea de la Colectiv, pe Libertatea.

×
Subiecte în articol: colectiv
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close