Antena 3 CNN Actualitate “Ador să-mi privesc soția făcând sex cu alt bărbat”. Mărturia șocantă a unui avocat

“Ador să-mi privesc soția făcând sex cu alt bărbat”. Mărturia șocantă a unui avocat

“Ador să-mi privesc soția făcând sex cu alt bărbat”. Mărturia șocantă a unui avocat
Sursa foto: Foto: www.glamour.com
31 Ian 2013   •   18:55

Visul lui este ca la 80 de ani să citească pornografie de calitate, cu nevasta, pe șezlong, scrie jurnalul.ro.

“Pentru mine și soția mea era fantastic să ne privim în ochi în timp ce făceam sex fiecare cu altcineva. Eu aveam orgasm doar când o vedeam pe ea așa. N-am fost gelos niciodată, și nici ea. Nici n-am avea cum, swingul n-are legătură cu iubirea. Dar pentru că soția mea făcea sex și eu în același timp făceam sex cu partenera soțului cu care soția mea făcea sex, mă simțeam excelent. Era ca și cum am fi făcut sex împreună, eu cu soția mea. Oricum, puteam să ne atingem și să facem orice, este un crush dincolo de fizic. Iar după asta nu mă mai uitam după sânii secretarei și nu mai aveam fantezia aia în cap – uau, ce mi-ar plăcea să fac sex cu tipa asta!”.

El este Ciprian, are 36 de ani și este avocat cu master la Sorbona, în istoria artei. E micuț, fin, slăbuț și zâmbește timid. A crescut înconjurat de biblioteci uriașe și cu dorința secretă să descopere cele mai ascunse gânduri ale oamenilor. E căsătorit de nouă ani, face swing din burlăcie și vrea să continue până la adânci bătrâneți. Zice că nu-i pervers, nici obsedat, ci doar adoră sexul. Și ca să nu-și înșele nevasta, a adus-o și pe ea în lumea swingului, iar acum spun că sunt cei mai fericiți oameni.

Au trecut împreună prin paturile a zeci de cupluri din România și din străinătate și asta, zice el, i-ar fi făcut să se iubească și mai mult. În nopțile cu chef ea își pune perlele și își lasă un umăr gol, el își trage cămașa de cașmir, se iau de mână și pleacă spre clubul de swingeri al Roxanei Ioniță, singurul din București. Se simt acasă la club căci, spune Ciprian, oamenii de acolo “sunt vii, colorați, au viață, sunt cultivați, liberi și nonconformiști”.

“Și când ajungem la club am lăsat totul acasă, griji, familie, probleme. Suntem întâmpinați de la ușă cu un pahar de șampanie, ne așezăm pe canapea, lângă alții ca noi, și începe magia. Muzică, ochi, priviri, parfum, șarm. E clar că o să facem cu toții sex și știm asta. Soția mea obișnuiește să se uite la detalii, la mâini, la degete… căci ne interesează senzorialul, atracția de dincolo de cuvinte. E flirtul privit ca fascinație, ca joc de cuvinte și de priviri, ca vrajă ce plutește în aer, între patru oameni. Și așa, din vorbă în vorbă, se creează o atmosferă fără să ne atingem. Poate că în momentul ăla e o muzică bună, sau poate e imaginea degetelor în gheață, toate vin de la sine. Eu comunic cu soția din priviri și înțelegem dacă avem chimie cu un anumit cuplu sau dacă mergem să căutăm altul. Și dacă avem, după miezul nopții ne dezbrăcăm în lenjerie intimă și mergem toți patru sus, într-una dintre camere. Ador să-mi privesc soția făcând sex cu alt bărbat; e excitant, mă face să o doresc și mai mult. La final, când plecăm acasă, totul se schimbă, ne reîntoarcem la viețile noastre, dar intensitatea a ceea ce am trăit acolo rămâne atât de mare, încât nu mai avem răbdare, ne căutăm din lift. Odată, când ne-am întors de la club, am făcut dragoste în lift la 5, 30 dimineața. A fost ca o redescoperire a noastră, ca o  renaștere, parcă ar fi vrut să se agațe de mine. Iar acasă e locul sfânt pentru familie și pentru copilul pe care vrem să-l avem”, mai povestește Ciprian.

Și tocmai de aceea nu țin niciodată legătura cu partenerii lor de sex, nu-și schimbă numere de telefon și de multe ori nici măcar nu-și cunosc unii altora numele.

×
Subiecte în articol: avocat orgasm
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close