Antena 3 CNN Actualitate Al Di Meola, primul mesaj după infarctul suferit la Arenele Romane | Chitaristul se află la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti

Al Di Meola, primul mesaj după infarctul suferit la Arenele Romane | Chitaristul se află la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti

Cunoscutul chitarist american Al Di Meola le-a transmis un mesaj fanilor pentru a-i asigura că e bine și că primește cele mai bune îngrijiri la Spitalul Bagdasar-Arseni din București.

Al Di Meola, primul mesaj după infarctul suferit la Arenele Romane | Chitaristul se află la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti
Sursa foto: Facebook/Al Di Meola
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Sep 2023   •   22:28

”Am vrut să-mi exprim în câteva clipe recunoştinţa mea cea mai profundă pentru incredibila avalanşă de mesaje de afecţiune şi susţinere pe care le-am primit în ultimele 24 de ore.

Din nefericire, mă confrunt cu o situaţie medicală care necesită o perioadă de pauză de la concerte şi turnee. Vreau să vă asigur că primesc cele mai bune îngrijiri posibile şi că sunt pe deplin determinat să mă recuperez complet”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ea este profesoara de Muzică din Focșani, selectată în Top 50 dascăli ai lumii: "Am inventat predarea cu resurse 0"

De asemenea, el i-a asigurat pe fani că va reveni pe scenă în 2024

”Muzica a fost întotdeauna o sursă de vindecare şi de putere pentru mine şi abia aştept să mă întorc pe scenă, să împărtăşesc muzica mea cu voi toţi. Energia şi conexiunea pe care le simt atunci când cânt sunt cu adevărat speciale şi am simţit întotdeauna că pot spune lucruri de-a lungul anilor prin muzica mea mai mult decât pot exprima cuvintele.

Plănuiesc să mă întorc în 2024 şi deja abia aştept să facem din nou muzică împreună. Sprijinul vostru constant înseamnă foarte mult pentru mine şi este o forţă determinantă în parcursul meu spre recuperare.

Vă rog să rămâneţi cu noi pentru actualizări şi promit să vă ţin la curent cu progresele mele. Între timp, păstraţi muzica vie şi ne vedem cu toţii în curând. Cu mulţumiri şi aprecieri din inimă, Al Di Meola”, a mai scris artistul.

A personal message from Al Dear Fans and Friends, I wanted to take a moment to express my deepest gratitude for the...

Publicată de Al Di Meola pe Joi, 28 septembrie 2023

Citește și: Ultimul mesaj al Laurei - DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plajă în Mamaia: "În viață nu există reluări" 

Într-un alt mesaj, semnat de staful său, se menţionează că toate concertele din 2023 al lui Di Meola au fost amânate. Concertele vor fi reprogramate, astfel că fanii care au cumpărat bilete le vor putea folosi la noile date.

Al Di Meola a făcut infarct în timpul unui concert la Arenele Romane din Bucureşti

În vârstă de 69 de ani, chitaristul american Al Di Meola a fost prezent, miercuri seară, la Arenele Romane, pentru a susține un concert pe care nu l-a mai putut finaliza.

Astfel, în timpul concertului, chitaristul a făcut infarct și a fost dus de urgență la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Ulterior, Florin Bica, purtătorul de cuvânt al unității medicale, a confirmat că Al Di Meola se află la spital, starea sa fiind stabilă.

"Confirm faptul că Al Di Meola este internat de aseară la cardiologie pe garda de STEMI, stabil în momentul de faţă", a precizat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Florin Bica, potrivt Agerpres.

Deși stare artistului este stabilă, acesta va mai rămâne în spital, având nevoie în continuarea de supraveghere medicală.

Până în prezent, Al Di Meola a lansat peste 20 de albume de studio, iar printre cele mai cunoscute compoziții ale sale se numără "Meditarranean Sundance”, "Libertango”, "Race With The Devil In Spanish Highway”, "Land Of The Midnigh Sun” şi ”Elegant Gypsy Suit”.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close