Antena 3 Actualitate ALDE, primul partid care şi-a stabilit ţinta pentru europarlamentare. Renate Weber şi Norica Nicolai, sigur pe listă

ALDE, primul partid care şi-a stabilit ţinta pentru europarlamentare. Renate Weber şi Norica Nicolai, sigur pe listă

17 Noi 2018   •   20:58
ALDE, primul partid care şi-a stabilit ţinta pentru europarlamentare. Renate Weber şi Norica Nicolai, sigur pe listă

ALDE şi-a stabilit ţinta pentru alegerile europarlamentare, sperând la un scor de peste 15 la sută, care ar asigura formaţiunii politice 6 mandate de europarlamentari. Două femei vor fi în primii trei pe listă: Renate Weber şi Norica Nicolai, a declarat, sâmbătă, Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă seara, într-o conferinţă de presă la Poiana Braşov, că la alegereile europarlamentare din anul 2019, obiectivul este un scor de peste 15% şi şase membri în Parlamentul European.

„Ne-am propus peste 15% şi şase membri în Parlamentul European.(...) Începem cu femeile - fără să existe o decizie luată la nivelul partidului, dar vă pot spune că eu voi susţine punctul meu de vedere. Sper să fie îmbrăţişat de cât mai mulţi colegi. Pe locurile 1 şi 3 vor fi cele două colege ale noastre, una din ele prezentă, doamna Weber (Renate Weber – n.r.) şi cealaltă colegă, doamna Nicolai (Norica Nicolai - n.r.)”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close