Antena 3 CNN Actualitate Alegerea noului preşedinte al României, influenţată de SERVICIILE SECRETE. Decizia pe care a luat-o Traian Băsescu

Alegerea noului preşedinte al României, influenţată de SERVICIILE SECRETE. Decizia pe care a luat-o Traian Băsescu

Alegerea noului preşedinte al României, influenţată de SERVICIILE SECRETE. Decizia pe care a luat-o Traian Băsescu
de O.P.    |    25 Feb 2015   •   05:37

 Traian Băsescu a cerut capul generalului Florian Coldea, după ce în presă au apărut fotografiile cu Elena Udrea şi Alina Bica la Paris.
S-a răzgândit însă după ce a citit raportul secret trimis de SRI prin care se sublinia că filajul a fost făcut de alte servicii de informaţii.

Fostul preşedinte a spus însă că opţiunile politice ale şefilor de servicii au fost evidente în cazul lui George Maior şi Florian Coldea.  Maior îl voia preşedinte pe Victor Ponta, pe când Florian Coldea îl voia la Cotroceni pe Klaus Iohannis.

Băsescu a mai dat de înţeles că Maior şi Coldea au susţinut tabere diferite la prezidenţialele din noiembrie anul trecut. A negat însă că serviciile s-ar fi implicat în alegerile electorale.

Fostul preşedinte nu a ratat ocazia să-l atace şi pe Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis pentru şefia SRI. 

Cât despre modul său de a propune şefii de servicii, Băsescu susţine că a ales mereu pe baza criteriilor profesionale, în special pe baza apropierii respectivului candidat de strategiile NATO.

Fostul şef de stat nu a ezitat să îl atace din nou pe Ponta, spunând că au existat zvonuri că premierul îşi dorea înainte de alegeri demiterea adjunctului SRI, Florian Coldea.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close