Antena 3 CNN Actualitate ALERTĂ în Suceava, după ce o femeie infestată cu HIV a murit. Ea s-ar fi culcat cu zeci de bărbaţi, FĂRĂ să le spună că este bolnavă

ALERTĂ în Suceava, după ce o femeie infestată cu HIV a murit. Ea s-ar fi culcat cu zeci de bărbaţi, FĂRĂ să le spună că este bolnavă

ALERTĂ în Suceava, după ce o femeie infestată cu HIV a murit. Ea s-ar fi culcat cu zeci de bărbaţi, FĂRĂ să le spună că este bolnavă
de O.P.    |    13 Feb 2015   •   05:58

Autorităţile din Suceava sunt în alertă după ce au aflat că o femeie infectată cu virusul HIV care a murit zilele trecute s-ar fi culcat cu mai mulţi bărbaţi.

Femeia în vârstă de 40 de ani, practica prostituţia în crâşmele de cartier din Suceava, fiind şi o împătimită consumatoare de băuturi alcoolice.
Medicii suceveni le recomandă tuturor bărbaţilor care ştiu că au avut relaţii sexuale neprotejate cu femeia să-şi facă testul HIV.

Moartea femeii de 40 de ani, din localitatea suceveană Baia, a scos la iveală faptul că aceasta era infectată cu virusul HIV.

Luni, femeia a ajuns la spital cu hemoragie puternică, după ce i s-a făcut rău pe stradă.

Femeia îşi petrecea timpul prin diferite baruri din Suceava.

Autorităţile îi roagă pe cei care au întreţinut relaţii sexuale cu femeia să se prezinte la centrele din spitale pentru a face testul HIV: 

Femeia a lăsat în urmă o fetiţă care este şi ea seropozitivă. Aceasta a fost preluată în  plasament în regim de urgenţă în urmă cu câţiva ani, la centrul din Fălticeni.

×
Subiecte în articol: HIV SIDA
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close