Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Rafila, avertisment despre antivirale pentru tratarea COVID-19: ”Sunt toxice. Se soldează cu hepatită cronică”

Alexandru Rafila, avertisment despre antivirale pentru tratarea COVID-19: ”Sunt toxice. Se soldează cu hepatită cronică”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a explicat faptul că tratamentul cu antivirale pentru Covid-19 nu poate fi administrat preventiv, ci doar la recomandarea medicului. Tratamentul cu antivirale nesupravegheat poate cauza hepatită cronică sau medie, avertizează ministrul.

Alexandru Rafila, avertisment despre antivirale pentru tratarea COVID-19: ”Sunt toxice. Se soldează cu hepatită cronică”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    13 Dec 2021   •   18:47

„Tratamentele antivirale sunt toxice. Ele inhibă mecanismele fiziologice naturale ale celulei umane și se soldează cu hepatită cronică sau medie. Nu e de glumă  cu ele. În niciun caz să nu le ia (oamenii - n.r.) fără recomandarea medicului. E foarte periculos. Au un efect citotoxic. Nu pot fi luate preventiv, cum își imaginează unii”, a declarat Alexandru Rafila pentru Realitatea.

Așa arată tratamentul pentru o singură zi al unui pacient COVID internat la ATI: ”O imagine cât o mie de cuvinte!”

Reprezentanții RoVaccinare au postat pe o rețea socială o fotografie cu tratamentul pentru o singură zi administrat unui bolnav de COVID internat la terapie intensivă.

Acesta este tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de COVID-19. Alternativa este simplă și sigură: vaccinarea.

Prin vaccinarea cu schemă completă se reduce considerabil riscul de infectare, de transmitere, de spitalizare și deces.

Citiți mai mult: Așa arată tratamentul pentru o singură zi al unui pacient COVID internat la ATI: ”O imagine cât o mie de cuvinte!”

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close