Antena 3 CNN Actualitate Ambasada României în Bulgaria îi roagă pe șoferii români să respecte regulile de circulație: ”Veți evita accidentele”

Ambasada României în Bulgaria îi roagă pe șoferii români să respecte regulile de circulație: ”Veți evita accidentele”

Ambasada României la Sofia face apel la şoferii români să respecte regulile de circulaţie din statul vecin. Reprezentanții țării noastre informează că folosirea aparatelor anti-radar este interzisă în Bulgaria.

Ambasada României în Bulgaria îi roagă pe șoferii români să respecte regulile de circulație: ”Veți evita accidentele”
Sursa foto: Pixabay
de Adelina Miron    |    13 Iul 2021   •   22:00

"ANUNȚ IMPORTANT PENTRU CETĂȚENII ROMÂNI CARE DORESC SĂ CĂLĂTOREASCĂ ÎN REPUBLICA BULGARIA – RESPECTAREA REGULILOR DE CIRCULAŢIE

Recomandăm insistent cetățenilor români care călătoresc pe teritoriul Republicii Bulgaria să respecte regulile de circulaţie prevăzute de legislaţia bulgară. Respectând aceste reguli, veţi evita accidentele şi vă veţi putea bucura de o vacanță liniştită!

Precizăm că limitele de viteză sunt următoarele:

- 50 km/h în localităţi;

- 90 km/h în afara localităţilor;

- 140 km/h pe autostrăzi.

Menţionăm că în Bulgaria nu este permisă folosirea aparatelor anti-radar, utilizarea acestora constituind contravenţie şi fiind sancţionată cu amendă.Informaţii suplimentare privind regulile de circulaţie şi legislaţia bulgară în domeniu regăsiţi la link-ul http://www.mae.ro/travel-conditions/3677#806", a transmis Ambasada pe Facebook.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că autorităţile bulgare au revizuit condiţiile de intrare în Republica Bulgaria, în contextul pandemiei de COVID-19. Noile măsuri se aplică până la data de 31 iulie 2021.
 

×
Subiecte în articol: şoferi Bulgaria România
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close