Antena 3 CNN Actualitate Andreea Cosma, anunț-bombă la "Sinteza zilei", după ce a fost condamnată la închisoare

Andreea Cosma, anunț-bombă la "Sinteza zilei", după ce a fost condamnată la închisoare

Andreea Cosma, anunț-bombă la "Sinteza zilei", după ce a fost condamnată la închisoare
Sursa foto: foto: captura Antena 3
04 Dec 2018   •   23:12

Andreea Cosma a vorbit, marți, la "Sinteza Zilei", despre cum a primit verdictul judecătorilor în cazul său.

Fostul deputat a afirmat că totul este o răzbunare Laurei Codruța Kovesi și că a făcut deja un denunț pe numele fostei șefe a DNA.

Citește și: Andreea Cosma, condamnată la 4 ani de închisoare cu executare

"Recunosc că nu mă așteptam la decizia judecătorilor. A fost o surpriză, mă simt neîndreptățită și acum, punând cap la cap piesele jocului, îmi dau seama că acest lucru a fost o răzbunare din partea palierului, să spun, Laura Codruța Koveși. Urmează să demonstrez asta. (...)

O să fac un anunț în premieră: Am formulat un denunț împotriva Laurei Codruța Kovesi. Denunț înseamnă că am încunoştinţat organe de cercetare penală cu privire la săvârșirea unei posibile infracțiuni.

De la momentul la care am vrut să fac acest lucru am primit niște ameninințări verbale din partea anumitor persoane care au aflat de demersul pe care îl fac.Îmi duc la capăt ce am început. Vreau ca până la sfârșitul săptămânii să fac în acest studio dezvăluirile în legătură cu acest denunț", a spus Andreea Cosma.

ANDREEA COSMA: EXISTĂ DOUĂ DENUNȚURI ÎMPOTRIVA LUI KOVESI

Andreea Cosma a mai făcut un anunț în premieră la "Sinteza Zilei" și anume că este martoră într-un dosar care o privește pe Laura Codruța Kovesi împotriva căreia a mai fost făcut un denunț.

"Sunt denunțuri legate de condamnarea mea, pentru că un notar public în România nu poate fi condamnat dacă a făcut niște acte de vânzare-cumpărare în 2008 care sunt valabile în 2018, respectând prevederile Codului Civil și ale Legii notarilor publici", a subliniat Andreea Cosma.

Citește și: Ingrid Mocanu, reacție după condamnarea Andreei Cosma: Acum înțelegeți de ce Securitatea scoate necunoscători în stradă să nu dispară abuzul în serviciu?

Andreea Cosma a prezentat mai multe documente care demonstrează, spune ea, că este nevinovată.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei andreea cosma
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close